ILO Stiina

SYNTYNYT 04.04.2009 ikääntyminen OMISTAJA Ilomantsi
ROTU, SKP suomenhevonen, tamma KASVATTAJA Ilomantsi
SÄKÄKORKEUS 156cm PAINOTUS kouluratsastus
VÄRI & MERKIT prt KOULUTUS ko. vaA, re. 90cm
REKISTERINUMERO ei rek. SAAVUTUKSET ei saavutuksia

ÄLÄ KOPIOI! ÄLÄ KOPIOI!

Tuntematon sotilas

ILO Stiina eli Stiina on todella rauhallinen ja ystävällinen heppa. Stiina viihtyy rauhallisilla paikoilla ja rakastaa maastoilua. Väillä tällä tammalla saattaa olla känkkäränkkäpäiviä, jolloin sitä ei huvitayhtään mikään. Stiina ei oikein säiky mitään, mutta saattaa silti lähteä riehumiseen mukaan jos joku muukin polle lähtee.

Hoitaessa Stiina on rauhallinen ja on kuin se olisi kuollut pystyyn. Se ei välitä mitä sille tehdään. Stiina vain seisoo ja katselee. Stiina pitää korvan takaa harjauksesta ja kyllä muualtakin kun harjaa niin se nauttii. Kaviot tamma antaa hyvin putsata, eikä vedä jalkoja pois hoitajalta. Välillä Stiinalla on niitä päiviä, että sitä ei jaksaisi kiinnostaa yhtään mikään. Tällöin tämä tyttö on todella ärsyttävä. Se on aivan kuin toinen hevonen, steppailee, heittelee päätä, näykkii ja tekee muuta kivaa. Varusteet Stiina antaa hyvin laittaa päälle, mutta joskus tykkää leikillään nostaa päätään, kun yritetään laittaa suitsia. Satulavyötä kiristäessä se pullistelee joskus, mutta ei aina.

Ratsastaessa Stiina kuuntelee oikein hyvin, mutta vaatii pientä verryttelyä aluksi, koska saattaa olla hieman tahmea. Kunhan Stiinan on saanut kuuntelemaan apuja, niin se kulkee oikein mukavasti ja saattaa mennä peränannossa. Tamman askeleet ovat todella nätit ja mukavat istua. Niin kuin kaikilla hevosilla, niin myös Stiinan askeleet tarvitsevat totuttelua. Stiina menee hyvin kulmissa, jos sen saa asetettua oikein. Koulua mennessä se ei tarvitsee raippaa ainakaan paljon ja se liikkuu ihan mukavasti pienen verryttelyn jälkeen. Tammalta sujuu hyvin vasta- ja myötälaukat. Pohkeenväistötkin sujuvat oikein mukavasti, mutta välillä saa sitä vängätä. Ympyrällä Stiinan pepun saa laitettua ulos ympyrältä, mutta se vaatii taitoa, kunhan sen verran on taitoa niin saa Emmun pepun pois ympyrältä missä tahansa askellajissa. Esteillä Stiina on todella mukava, mutta saattaa välillä olla vähän laiska. Joskus se on taas todella energinen ja kulkee todella hyvin. Yleisesti ottaen Stiina on todella mukava esteillä. Tamman hypyt ovat miellyttäviä, eivätkä ne tunnu oikein missään hypätessä vaikka se tekisi kuinka ison hypyn. Tiukat mutkat eivät oikein sovi tammalle, joten pitää ratsastaa isojen teitten kautta.

Kisoissa Stiina ei hätiköi tai ole tressaantunut, vaan kulkee oikein mallikkaasti ja kuuntelee ratsastajaa. Varsinkin koulukisoissa se keskittyy todella paljon päästäkseen hyvään radan. Tamma on todella voitonhimoinen usein pirtsakka neitokainen kisoissa.
Anniina)

Isi ja äiti ovat todella upeita!

i. Vikkori ii. Aatun Ajo
ie. Pinnari
e. VIR MVA Ch Soihtutyttö, KRJ-IV, KTK-I, YLA3 ei. Saamari
ee. Saijan Vinkki

Pikku Stiinat?

ILO Stiina ottaa elämänsä aikana vastaan korkeintaan 10 oria. Orien on edustettava samaa rotua kuin tamma, mutta kovinpaljon muita vaatimuksia meillä ei ole. Varaukset hoituvat sähköpostin välityksellä.

t. Eksoottikeiju ILO, s. 21.09.09 (i. Sannin Hessu) - om. Ram.

Tyttö ei ole tyttö ilman kilpailuviettiä...

Kalenterissa vain sijoitukset.

Kouluratsastus (KRJ):
10.04.2009, JPR, KRJ, lk. vaA, sij. 1/33

Näyttelyt:

muut kilpailut:
© Ilomantsi 2007-2013 » Sivun alkuun
Tämä on virtuaalitalli, jokainen hevonen on siis virtuaalihevonen!