Tervetuloa!

Jewel Ponies on virtuaalinen shetlanninponisiittola, eli kaikki tapahtuu vain mielikuvituksen voimalla.

Jewel Poniesin taru lähti liikkeelle jo vuoden 2006 alkupuolella, mutta tie on ollut kuoppainen ja tallin tulevaisuus on muutaman kerran ollut vaakalaudalla. Aluksi suunnittelimme siskoni kanssa perustavamme tasokkaan shetlanninponeja kasvattavan suurehkon siittolan, josta kaikki halukkaat saisivat tilausvarsoja. Näin elelimmekin jonkin aikaa, yli kahdenkymmenen shetlanninponin voimin, kunnes mukaan haluttiin myös uusi rotu.

Gotlanninrussit tulivat kuin tilauksesta. Näin tallillamme oli edelleen se parikymmentä pientä shetlanninponia ja muutama hieman suurempi russ-poni. Russit eivät kuitenkaan tehneet julkisuutta kasvatusmarkkinoilla, joten luovuimme ideasta ja ponit menivät taas myyntiin. Samoihin aikoihin olimme kuitenkin kehitelleet Jewel Poniesissa hoitaja-toimintaa, joka alkoi vähitellen kukoistaa.

Muutama kuukausi siinä sitten menikin hoitajien ympäröimänä, kunnes omistajien patterit alkoivat olla lopuillaan. Hoitajien kaitseminen oli sen verran raskasta ja aikaa vievää, että meillä ei kerta kaikkiaan riittänyt rahkeet siihen hommaan. Niin alkoi kiinnostus koko tallia kohtaan loppua ja Jewel Ponies oli tullut tiensä päähän.

Kuten huomata saattaa, on talli nyt kuitenkin nostettu uudelleen pystyyn. Puolisen vuotta pärjäsimme ilman näitä pieniä karvaisia poneja, mutta loppuen lopuksi oli keksittävä jotain tähän kauheaan ikävään. Niin oli Jewel Poniesin aika nousta haudastaan. Vuoden 2007 heinäkuussa tallin ovet taas avautuivat ja pian tilukset olivat taas täynnä elämää. Nyt jatkamme kuitenkin vain shetlanninponien parissa ja ilman raskasta hoitajien kaitsimista. Ponikantakin supistuu puoleen ja pyrimme nyt vain saamaan kasvattimme oikeasti tasokkaisiin ja rakastavaisiin koteihin.

Niinhän sen kuvittelee menevän, rennosti muutaman ponin kanssa. Kaikki ei kuitenkaan aina mene suunnitelmien mukaan.

veikka (VRL-02073)


Jewel Ponies Jewel Ponies on virtuaalitalli [lue lisää]
Viimeisin päivitys 16.11.2017. 16:59:24.
Äänestäthän meitä VRL:n talliäänestyksessä!
Olemme Jewel Pony Ridersin (JPR) jäsentalli
Tarkastathan myytävät ponimme täältä !
E-mail      Vieraskirja      Linkkilista      In Memoriam

Jewel Ponies on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen     © Jewel Ponies 2006-2011 » Sivun alkuun

Kävijälaskuri kävijää vuonna 2011