Stina-Frida SWE

SYNTYNYT 26.07.2009 ikääntyminen OMISTAJA Jewel Ponies, VRL-02073
ROTU, SKP shetlanninponi, tamma KASVATTAJA Stud Ragnborg
SÄKÄKORKEUS 100cm PAINOTUS esteratsastus
VÄRI & MERKIT musta KOULUTUS ko. heB, re. 70cm
REKISTERINUMERO VH-00000 SAAVUTUKSET -

Tasainen varma suorittaja

Stina-Frida SWE tuotiin Ruotsista meille vähän niin kuin vahingossa. Olimme tilanneet tuttavaltamme kaksi tammaa, joista olisi tulevaisuudessa tarkoitus kyhätä estetykkejä. Tämä ystävällinen tuttumme sitten oli päättänyt tunkea lastiin mukaan vielä yhden tamman, jolla uskoi olevan kykyjä vähintään yhtä paljon kuin tilaamillamme poneilla. Niin Stiina sitten tuli yllätyksenä Jewel Poniesin tilalle, emmekä ole päivääkään katuneet tätä tulokasta. Itse asiassa olemme suuren kiitoksen velkaa tutullemme, joka tämän tamman meille tyrkkäsi. Stiina on luonteeltaan kuin enkeli. Se on todella ystävällinen, kaikkien kaveri ja oikea halinalle. Stiina ei ole ikinä näyttänyt myrtsiä naamaa, vaan sillä on aina korvat hörössä, oli edessä mitä tahansa.

Ratsuna Stiina on kuuliainen ja nöyrä. Maastoissa se tykkää viipottaa mielin määrin ja siellä sen selkään voikin laittaa vaikka ihan aloittelijat, tämä tamma kun ei säiky yhtään mitään eikä ole ikinä yrittänyt jukuroida. Kentällä väännettäessä koulua, tamma vain löntystelee eteenpäin. Sitä saa kannustaa koko tunnin, jotta se jaksaisi siirrellä jalkojaan. Kouluratsastus ei tosiaan ole ihan Stiinan laji, joten olemme painottuneet sen kanssa enemmin esteradoille. Tammalla onkin todella hyvä hyppytyyli, kuten ruotsalainen tuttavakasvattajamme oli ounastellut. Stina on varmajalkainen ja tasainen suorittaja, mutta ajassa se ei aina pärjää muille.

Kilpailuissa Stina saa usein toimia muiden seurana ja rauhoittajana, tämä tamma kun ei pienistä hätkähdä. Stina ei ole moksiskaan kisahälinästä, eikä sitä voisi vähempää kiinnostaa aloittelevan kisaajan jännitys. Tamma vain kummastelee, miten joku jaksaa aina stressata noin rennoissa tilanteissa.
Kilpailuissa Stiinan suoritukset ovatkin lähes pilkulleen samanlaisia kuin kotona, eli aina moitteettoman varmasti suoritettuja. Stiina pärjää yleensä hyvin hankalilla, taitoa vaativilla radoilla, kun taas helpoissa ja nopeutta vaativissa uusinnoissa se ei usein ole riittävän ripeä.

Perhe on pahin!

i. Marius SWE EVM ii. Ruben Stiller iii. Mattias
iie. Viveka SWE
ie. Gvin Gertrud iei. Ottar
iee. Soufia SWE
e. Malene SWE EVM ei. Severin eii. Artur-Ingmar
eie. Kreeta SWE
ee. Aalike v. Sundbacka eei. Rudolf-Roomet
eee. Lilian v. Sundbacka

Mini Stiinat?

Stina-Frida SWE ottaa elämänsä aikana vastaan korkeintaan 6 oria. Tamma ei ole tällä hetkellä tarjolla ulkopuoliseen jalostukseen.

Hei me voitetaan!

Kalenterissa vain sijoitukset. Loput estestartit nähtävissä täällä ja koulustartit täällä.

Esteratsastus:
06.11.2009, kutsu, ERJ, lk. 30cm, sij. 1/100
05.11.2009, kutsu, ERJ, lk. 20cm, sij. 8/100
04.11.2009, kutsu, ERJ, lk. 30cm, sij. 5/100
03.11.2009, kutsu, ERJ, lk. 10cm, sij. 10/100

Stiinan Varustearkku:

Jewel Ponies on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen     © Jewel Ponies 2006-2011 » Sivun alkuun

Kävijälaskuri kävijää vuonna 2011